Al sinds vrijdag is de universiteit gestopt met al het fysieke onderwijs en tentamens. Onderzoekers werken wel door, maar voor hen gelden dezelfde regels als voor de rest van Nederland: alleen de werknemers waarvan het écht nodig is dat ze op het werk aanwezig zijn, mogen naar kantoor komen.

De regering heeft gisteren de maatregelen omtrent de epidemie aangescherpt en met een week verlengd tot 6 april. Dat geldt ook voor de universiteit. Docenten proberen onderwijs zoveel mogelijk online voort te zetten en de universiteit is bereid daar extra geld in te investeren.

Campussupermarkt

De overheid besloot gisteren onder meer dat ook alle horeca tot tenminste 6 april gesloten is. Dat betekent dat het Erasmus Paviljoen en het Food Court ook de deuren sluiten. De campussupermarkt blijft zoveel mogelijk open. In de app van de Spar worden de actuele openingstijden weergegeven.