Stel: je zit in de collegebanken, hebt een kwartier pauze in het vooruitzicht en je wilt lunch halen, maar de supermarkt zit aan de andere kant van de campus. Met de lange rijen in de spitsuren in het vooruitzicht, is de kans dat je te laat terug bent substantieel. Hoe kom je nu aan lunch?

De Spar wil kijken of het hierin kan helpen met bezorging op de campus. “Een stagiair gaat de mogelijkheden hiervan onderzoeken. Woudestein is groot, de supermarkt is druk en studenten vertellen ons behoefte hebben aan bezorging. Wij gaan kijken hoe we dat inrichten en of er genoeg animo voor is,” vertelt Kyra van Elswijk van Spar University.

Afhaalpunten

Het is volgens Van Elswijk waarschijnlijk onhaalbaar om het echt tot in de gebouwen te bezorgen. “Want hoe ga je elkaar vinden met al die collegezalen en studieplekken? Wij denken aan bezorging tot aan de ingang van gebouwen en we willen ook kijken of het mogelijk is om verschillende afhaalpunten op de campus te creëren.”

Hoe weet de supermarkt dat de student zijn of haar bestelling ook daadwerkelijk ophaalt? “De bestellingen zullen waarschijnlijk via onze app lopen en daarbij wordt van tevoren afgerekend. Als er al betaald is, dan komen de klanten hun bestelling ook wel halen.” Studenten of medewerkers die willen meedenken, kunnen zich melden bij de winkel.

supermarkt campus spar woudestein

Lees meer

Dit is het basisdieet van studenten – als je de Spar moet geloven

Erg gezond is het allemaal niet. Toch staat het frikandelbroodje - ondanks 'ál die…