De kogel is definitief door de kerk: de UB gaat nog dit collegejaar open. Vanaf maandag 29 mei kunnen studenten er weer terecht. De campus is vanaf dat moment ineens 900 studieplekken rijker.

Vorige week werd al bekend dat de universiteit de aanbestedingsprocedure voor de nieuwe meubels in de bibliotheek niet opnieuw hoefde te doen. Die uitspraak van de rechter betekende dat de vertraging die door de rechtszaak was ontstaan binnen de perken zou blijven.

Eerste kijkje

Op dit moment vinden de laatste bouwkundige aanpassingen aan het gebouw plaats, waarna het inrichten kan beginnen. Dinsdag 21 februari kunnen studenten en medewerkers tussen 12.00 en 14.00 uur al een eerste kijkje komen nemen in de vernieuwde UB. De architect en het renovatieteam zijn die middag ook aanwezig om vragen te beantwoorden.