Frozz komt terug

De komende maanden kun je weer genieten van de yoghurtijsjes

Beeld: Gerard Stolk

Goed nieuws voor de ‘froyo’-liefhebbers. Frozz is terug van weggeweest. Vanaf maandag kun je de yoghurtijsjesstand weer vinden op haar vertrouwde plek in het Foodcourt.

Frozz-fans

In januari sloot Oodles & Frozz haar stand in het Foodcourt. Dit tot groot verdriet van Frozz-fans, vertelt Roos ’t Hart, marketing- en retailmanager van Frozz. “We kregen regelmatig van het Sohmi-personeel te horen dat mensen vroegen naar Frozz.”

Om de fans niet teleur te stellen, maakt Sohmi nu een plekje vrij voor een Frozz-ijsautomaat.

Zelf tappen

In de nieuwe opstelling kan er gekozen worden uit slechts één maat: regular. De prijs blijft hetzelfde, namelijk 4 euro. De service wordt wel net iets anders. In plaats van bestellen en wachten tot je ijsje met topping wordt overhandigd, mogen klanten nu zelf de ijstap bedienen.

Frozz blijft in ieder geval tot de zomer open.

 

Ter gelegenheid van de terugkeer organiseert Frozz een winactie. Meedoen kan door een foto te maken van jezelf met je Frozz-ijsje en die op Instagram te zetten met de vermelding #FrozzatSohmi. Onder de deelnemers worden Frozz-goodiebags verloot.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.