Frozz & Oodlz verdwijnt van het Foodcourt

18 december is de laatste dag dat je terecht kunt bij Frozz & Oodlz op de campus

Beeld: Frozz & Oodlz verdwijnt van het Foodcourt

Noedels en frozenyoghurtliefhebbers opgelet, Frozz & Oodlz verdwijnt van de Rotterdamse campus. De eetgelegenheid in het Foodcourt sluit 18 december haar deuren.

Reden voor sluiting is omdat het bedrijf de focus gaat verleggen, zo laat een medewerker van Frozz weten. “We gaan volgend jaar weer op nieuwe pop-uplocaties vele mensen blij maken met onze 100 procent frozen yoghurt, we hopen daar de studenten van de Erasmus Universiteit weer te zien.”

 

Als vervanger van Frozz & Oodlz komt erĀ  “Een foodconcept gebaseerd op de Vietnamese en Japanse keuken met als pijlers ‘vers, lekker, makkelijk en gezond'” aldus de Frozz-medewerker. Dit gegeven wil de Erasmus Universiteit nog niet bevestigen. “De afspraken met de nieuwe uitbater zijn namelijk nog niet definitief”, zo laat Bas Takens, vastgoedmanager van de Erasmus Universiteit, in een reactie per e-mail weten.

De nieuwe voedselgelegenheid opent op 4 januari.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.