De invoering van een nieuwe medewerkerspas is onderdeel van het plan om de beveiliging op de campus te verbeteren, zegt een woordvoerder van de universiteit. Hiermee wil de EUR voorkomen dat mensen van buiten de universiteit zomaar de gebouwen binnenkomen.

Zichtbaar dragen

Medewerkers moeten de pas zichtbaar dragen in het Sandersgebouw en in het Erasmusgebouw, waar het universiteitsbestuur en de afdeling Algemene Bestuursdienst zich bevinden. Volgens de woordvoerder zijn medewerkers verplicht zich te identificeren op de campus wanneer de beveiliging erom verzoekt.

Op de nieuwe pas staat een foto, zodat je sneller herkenbaar bent als medewerker. Met de pas kan je gebruikmaken van faciliteiten op de campus, zoals de parkeergarage, lockers, printers en koffieautomaten.

Medewerkers kunnen een nieuwe pas aanvragen via MyEUR.

Medewerkerspas-Employees pass-detective-controle-Femke Legué

Lees meer

Medewerkers moeten nieuwe pas zichtbaar dragen in Sandersgebouw

Het College van Bestuur wil dat medewerkers zichtbaar een medewerkerspas dragen op…

Lees 3 reacties