Zes studenten van de Erasmus Universiteit zijn geselecteerd om hun ideeën om de wereld te verbeteren te pitchen tijdens de Clinton Global Initiative.

Het is het eerste jaar dat de Erasmus Universiteit deelneemt aan het Clinton Global Initiative University network. 59 onderwijsinstellingen uit de gehele wereld doen mee aan het evenement waarbij studenten en medewerkers een idee kunnen pitchen om een van de globale vraagstukken op te lossen en daarmee dus de wereld te verbeteren.

Drie projecten

De Clintonorganisatie selecteerde drie projecten van de Erasmus Universiteit. Waste-d Jobs van Xander Kanon, OrganoBike van Elias Kock, Lilith van der Hulst en Tonie van der Gissen en Healthy Munchies van Kata Keresztese en Ania Piotrowicz.

De studenten zullen begin april naar de University of California vertrekken om hun project te presenteren.