We horen graag jouw mening. Ja echt. Daarom vragen we wekelijks om jouw mening over een bepaald onderwerp. Dat doen we hier en elke woensdag op onze Instagram.

De Medische Faculteitsvereniging Rotterdam (vaak beter bekend als MFVR) bood krekels aan om op je toast te doen als alternatieve vleesvervanger tijdens de lunch. Is dit een optie die jij zou overwegen als je zoekt naar een snelle hap? Als het eten van insecten milieuvriendelijker is, is het dan een goede vleesvervanger?

Praat mee_Feyenoord_uitslag__Tyna Le

Lees meer

‘Ziek’ voor de Feyenoordhuldiging: nemen we een dagje vrij?

Ben jij maandag aanwezig bij de huldiging van Feyenoord op de Binnenrotte na de winst in…

Als slakken worden geaccepteerd als delicatesse en worden geconsumeerd door velen, waarom doen we dan niet hetzelfde voor krekels? Is het een mentale barrière die je ervan weerhoudt om insecten te eten? Zo ja, dan kost het je misschien gewoon tijd om eraan te wennen. Of is het dat ze niet goed worden bereid? Wat als je ze roerbakte of er kruiden aan toevoegde? Is het eten van insecten als duurzaam voedselalternatief iets dat je aanmoedigt? Wij horen graag jouw mening.

Dit onderwerp is inmiddels gesloten. Missen we hier toch nog een thema? Verhaalideeën kunnen altijd nog gedeeld worden. Mail ons op: [email protected]