Valentine’s_2023_by_Aysha_Gasanova_Min-Jon_and_Hao-You_14
Beeld door: Aysha Gasanova

Hao-You en Min-Jon studeerden eerst samen in Tawain, nu samen in Rotterdam. Vier jaar en negen maanden vormen ze een koppel. De bachelorstudies in Taiwan zijn afgerond en nu volgen ze dezelfde managementmaster bij de Rotterdam School of Management.

Valentine’s_2023_by_Aysha_Gasanova_Charlotte-and-Rachel_06
Beeld door: Aysha Gasanova

Hier op campus Woudestein werden Charlotte Groddeck en Rachel Rodriguez Schwarz verliefd. De twee Duitse studenten studeren allebei International Business Administration. Sinds zes maanden zijn Rachel en Charlotte officieel een koppel.

Valentine’s_2023_by_Aysha_Gasanova_Manin_and_Valentin_30
Beeld door: Aysha Gasanova

Valentin en Manon zijn twee jaar samen. De ­highschool sweethearts komen uit Brussel. Ze studeren niet in Rotterdam, maar zoeken een vriend op die hier de International Bachelor Economics and Business Economics doet.

Valentine’s_2023_by_Aysha_Gasanova_Madeline_and_Lounis_09
Beeld door: Aysha Gasanova

De vonk tussen Madeline en Lounis sloeg over tijdens de Eurekaweek van 2021. Kort erna waren ze officieel samen. De Belgische Lounis studeert Economie en Madeline uit Zimbabwe Psychologie.

Valentine’s_2023_by_Aysha_Gasanova_Francesco_and_Elisa_31
Beeld door: Aysha Gasanova

Elisa en Francesco leerden elkaar kennen op de universiteit, alleen niet de Rotterdamse universiteit. Ze zijn op bezoek bij een vriendin die hier bij de Erasmus School of Economics studeert. Het Italiaanse koppel is drie jaar samen.

Valentine’s_2023_by_Aysha_Gasanova_Kalina_and_Ansgar_03
Beeld door: Aysha Gasanova

International Business Administration-student Kalina leerde haar vriend Ansgar kennen in hun laatste jaar van de middelbare school. Ze werden eerst vrienden, later pas een koppel dat is nu een jaar geleden. Ansgar studeert niet in Rotterdam.

Valentine’s_2023_by_Aysha_Gasanova_Natalia_and_Marios_20
Beeld door: Aysha Gasanova

Het Griekse koppel is samen sinds hun vijftiende, al negen jaar. Marious bezoekt zijn vriendin Natalia nu voor de tweede keer in Nederland. Sinds Natalia aan de master Media en Creative Industries begon hebben de twee een langeafstandsrelatie.

Valentine’s_2023_by_Aysha_Gasanova_Dania_and_Mike_28
Beeld door: Aysha Gasanova

Sinds drie maanden zijn Mike uit Letland en Dania uit Mexico samen. Op de campus zagen ze elkaar voor het eerst.

Valentine’s_2023_by_Aysha_Gasanova_Luky_and_Martijn_21
Beeld door: Aysha Gasanova

Masterstudent Health Psychology & Digital Interventions Luky uit Indonesië ontmoette Martijn op het Asian Food Festival in Rotterdam. Sinds zes maanden zijn ze een koppel.

love lab-liefde-valentijn-love-Femke Legué

Lees meer

Een open gesprek met studenten over flirten, fluïde liefde en friends with benefits

Liefde en relaties lijken tegenwoordig soms zo ingewikkeld. Denk aan datingapps, stadia…