20210902_171610
Met confetti lanceerde Vincent Karremans Erasmus Enterprise Beeld door: Feba Sukmana

“Had Erasmus Enterprise maar bestaan toen ik begon met ondernemen”, zei Vincent Karremans voordat hij de organisatie officieel lanceerde. Hij schreef letterlijk zijn allereerste businessplan op een schoolbord in datzelfde N-gebouw, vertelde hij. “Zo’n organisatie als Erasmus Enterprise had mij kunnen behoeden voor fouten die ik maakte toen ik begon met ondernemen.”

De opening van Erasmus Enterprise begon met panelgesprekken waarin thema’s als vrouwelijk ondernemerschap en maatschappelijke impact aan bod kwamen. Ondernemers zoals Michiel Muller (Picnic), Machtelt Groothuis (Rubio Impact Investors) en Hans van Ierland (HPE Growth) schoven aan bij het gesprek. Ook werden er awards uitgereikt aan jonge ondernemers die volgens Enterprise veel impact hebben en innovatief zijn.

Samenwerking met Delft en Erasmus MC

Erasmus Enterprise draagt bij aan de samenwerking tussen de TU Delft, de Erasmus Universiteit en het Erasmus MC in Rotterdam. De gemeenschap heeft als doel ondernemers te helpen aan kennis, trainingen en huisvesting op Woudestein.

N-gebouw_Amber-1

Lees meer

Startups en scale-ups krijgen eigen kantoorruimte op Campus Woudestein

De universiteit creëert voor het nieuwe Erasmus Enterprise volgende maand ruimte op…