Het stembureau op Woudestein is geopend van 7.30 uur tot 21.00 uur. Studenten, personeel en iedereen met een kiezerspas die geldig is op het EUR-stemstation, is welkom om daar te stemmen. Kiezers moeten ook een geldige identiteitskaart, een rijbewijs of een paspoort meenemen. Een ander stembureau is beschikbaar in het Erasmus MC, in De Tuin bij de ingang van de Zimmermanweg.

De verkiezingen worden om de vijf jaar gehouden en dit jaar zullen 26 Nederlandse leden voor het Europees Parlement worden gekozen. Het is ook mogelijk voor internationale studenten uit een ander EU-land om in Nederland een stem uit te brengen. Die hadden zich dan al wel moeten registreren bij hun gemeente. In dit geval hebben ze per post een kiezerspas ontvangen.

europeanized

Lees meer

Wat is ‘Europa’? Twee studenten schreven er een lied over

Tweedejaars communicatiestudenten Sam Vitikainen en Max Buzell schreven voor een avond…