Voor de deelnemers van dit evenement hadden de organisatoren twee keuzes: hardlopen of wandelen, maar sowieso tegelijkertijd afval verzamelen. “We hadden een ochtend- en middagsessie. In totaal hebben rond de 75 mensen eraan meegedaan, dat is veel meer dan verwacht”, vertelt Max Dörr van Post Plastic Generation met een brede glimlach.

Aan het eind van de dag hebben ze ruim vijftig boodschappentassen vol met afval verzameld. “Het harde plastic leveren we aan de ‘Wasted Recycling’ van de universiteit om in hun project te gebruiken, terwijl het overige afval in de containers van de gemeente Rotterdam wordt gegooid”, aldus Dörr.

https://www.youtube.com/watch?v=5PoBWzyu_4U&feature=youtu.be

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.