Donderdagochtend werden studenten op de Plaza voor het Foodcourt en het Polakgebouw tegengehouden. Het deel voor het Foodcourt is inmiddels weer vrijgegeven.Volgens Frank Kuiper van het University Support Centre werden ook enkele daken in de gaten gehouden. “Onder andere op het Sandersgebouw zit iets los. Dat monitoren we voortdurend”, zei hij donderdagochtend.

Bij het Erasmus Paviljoen knakte vanmorgen de metalen buis van een parasol om. Een andere parasol drijft troosteloos in het wilde water van de campusvijver. Een derde parasol weert zich nog kranig.

https://youtu.be/2GX5DdaZ5wU

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

Steiger omgewaaid

steiger-omgewaaid-bij-van-der-mandele-storm-schade

De steigers bij de werkzaamheden op het K.P. van der Mandeleplein liepen schade op. Een van de steigers is tegen de overloop gevallen. Ook zijn houten platen los gekomen.

Vooral op de Institutenlaan blies de wind veel fietsers omver. De wat lichter gebouwde studenten moesten zich vasthouden aan lantaarnpalen om niet weggeblazen te worden.

Lees één reactie