Stijl

“Mijn stijl is vrij relaxed. Ik draag wat ik leuk vind en wat lekker zit. Het volgen van trends interesseert me niet zo. Ik wil me gewoon goed voelen in de kleding die ik draag. Deze jurk is van H&M.”

Nederland

“Holland is een leuk land met een hoop coole en aardige mensen, die ook nog eens heel vriendelijk en ontspannen zijn. Het bevalt me hier prima. Ik was er al een paar eerder keer geweest. Nederlanders zijn heel anders dan Polen.”

Polen

“In mijn land zijn mensen geslotener ten opzichte van anderen. Als ik naar mensen op straat kijk, let ik meer op hun gezichten, hun algemene voorkomen en op de manier waarop ze lopen, niet echt op hun kleding. Ik kan de buitenlanders er meestal direct uitpikken. De universiteit staat op mijn vakgebied hoog aangeschreven; het is een van de beste onderwijsinstellingen in Europa en het is niet zo ver van Polen.”