Kostschool

“Mijn middelbareschooltijd heb ik op een kostschool gezeten in Engeland, mijn eigen keuze, dus een Engelstalige opleiding lag voor de hand. Het is heel anders dan onze middelbare scholen, meer een beetje zoals in Harry Potter: uniformen aan, competitie tussen de verschillende huizen waar leerlingen wonen. De helft van de leerlingen zat er dankzij een scholarship, een beurs. Dus je moet er heel hard werken om mee te kunnen komen. Je komt er echt niet zomaar binnen, ook niet als je geld zou hebben.”

Heimwee

“Soms mis ik het wel, het is heel intensief en je wordt heel hecht met je vrienden. Mijn wens is wel om snel terug te gaan naar Engeland. Of de Brexit daar nog van invloed op zal zijn, zie ik tegen die tijd wel.”

Stijl

“Mijn kledingstijl is niet erg uitgesproken; casual en meisjesachtig, veel rokjes en jurkjes. Als ik open, vriendelijk en sportief overkom, is het goed. Dit jurkje heb ik gekocht bij Urban Outfitters in Brussel; daar woon ik bij mijn ouders. Voordat ik naar Londen ging, heb ik mijn jeugd doorgebracht in België, onderbroken door een periode van twee jaar waarin ik op een kostschool in Zwitserland zat – ook omdat ik dat zelf wilde.”