Stichting Students4Society steekt handen uit de mouwen voor Rotterdammers

De stichting is onderdeel van studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam

Beeld: Students4Society

Een driegangenlunch en daarna nog meedoen aan een bingospel. Je kunt het erger treffen op de donderdagochtend. 25 leden van goededoelenstichting Students4Society organiseerden dit uitje op donderdag voor Rotterdammers met een kleine portemonnee.

Students4Society is onderdeel van studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam. De stichting organiseert meerdere activiteiten per jaar om mensen die steun nodig hebben, te helpen. De driegangenlunch was een samenwerking met restaurant Gusto en stichting House of Hope.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.