Student beroofd op campus Woudestein

Twee jongens gristen een telefoon uit handen van een bellende student op Erasmus Plaza

Beeld: Student beroofd op campus Woudestein

Zo loop je te bellen en zo zie je twee jongens wegrennen met je telefoon. Het overkwam een studente dinsdag toen ze over het Erasmus Plaza liep.

De studente belde meteen de politie. Terwijl agenten in de buurt de melding doorkregen, kwamen ze twee jongens tegen die er vandoor gingen zodra ze de agenten zagen. Na een korte achtervolging hielden ze een 15-jarige jongen uit Rotterdam aan. De politie is nog op zoek naar de andere verdachte.

Telefoon weer terug

De verdachte had de telefoon niet op zak. De politie doorzocht daarna de buurt en de telefoon werd snel gevonden. De jongens hadden de simkaart verwijderd, de telefoon in folie gewikkeld en in de buurt verstopt.

Deel dit artikel