Eurekacourant bij de infomarkt

Een kleine uitdaging: de redactie van Erasmus Magazine produceerde tijdens het verloop van de informatiemarkt op De Esch een instant krant. Vanaf het produceren van interviews, het afnemen, het fotograferen, het schrijven, de eindredactie, het layouten en het drukwerk, vouwen en uitdelen: alles in de vijf uur die de markt duurde. Uiteindelijk gingen 450 Eurekalopers met een Eurekakrant naar huis. Voor degenen die hem gemist hebben, hier de digitale versie.

[PDF versie downloaden]

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.