De Eurekaweek kent opnieuw een recordaantal deelnemers. 2600 eerstejaars studenten hebben zich ingeschreven voor het introductieprogramma.

Met dat aantal is de Eurekaweek uitverkocht. Als je nog geen kaartje hebt, is het niet meer mogelijk om mee te doen. Vorig jaar namen er ruim 2300 nieuwe studenten deel aan het programma, in de jaren daarvoor lag het aantal inschrijvingen rond de tweeduizend.

Kennismaking

De Eurekaweek gaat maandagochtend van start in De Doelen, waar de openingsceremonie plaatsvindt en de studenten voor het eerst hun Eurekaweekgroepje ontmoeten. Daarna volgt een vier dagen durend programma waarbij de aankomend studenten de stad, de universiteit en elkaar leren kennen. Dit jaar doen ze dat met het thema Port of Opportunities. Meer info over het programma is hier te vinden.

EM doet de hele week uitgebreid verslag van de Eurekaweek. Kijk op www.erasmusmagazine.nl/eurekaweek om niets te missen!