Brouwer promotor van het jaar

Prof. dr. Werner Brouwer van instituut Beleid en Management Gezondheidszorg (iBMG) is verkozen tot promotor van het jaar. Promeras, het instituut dat de rechten van alle promovendi van het Erasmus MC beschermt, schonk Brouwer deze titel, met T-shirt en award.

Werner Brouwer blonk uit met maandelijkse lunches voor alle promovendi die hij organiseerde. Tijdens deze lunches kregen promovendi de gelegenheid om over verschillende onderwerpen te praten. Ook wordt hij beschreven als een mentor die altijd bereikbaar is. “Hij neemt de tijd om promovendi te begrijpen”, aldus Lenneke van Genugten, jurylid Promeras.

Om het jaar organiseert Promeras de ‘Promotor van het jaar’ verkiezing. PJ

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.