Maandag hadden studenten nog steeds moeite om hun weg te vinden. Sommigen liepen vanaf het Erasmus Plaza richting de Institutenlaan, om er daar achter te komen dat ze niet verder konden. Een deel van de laan is nu dicht. Het plein voor het Theilgebouw is ook gedeeltelijk afgesloten. Een tussendoorweggetje naar de bibliotheek langs de kleine vijver is nu geblokkeerd door een hek.

Campusplattegrond

institutenlaan afgesloten renovatie tinbergen 2 foto Maya Barakova
Er zijn meerdere routes over de campus voor als je van noord naar zuid wil. Beeld door: Maya Barakova

Overal op de campus hangen spandoeken en borden om mensen duidelijk te maken welke routes ze moeten nemen. Mensen kunnen een campusplattegrond van de universiteit gebruiken om te zien welke alternatieve routes er zijn.

Studenten en medewerkers die van de noord- naar de zuidkant van de campus willen gaan, kunnen een snellere route nemen die langs het sportgebouw loopt, de ‘hazenroute’ genoemd. Het alternatief is de ‘schildpaddenroute’, een langzamer en smaller pad dat via het G- en E-gebouw loopt.

Tinbergen building renovation EUR

Lees meer

Nieuw Tinbergen groener, lichter én toegankelijker. Gaat de renovatie nu echt van start?

Het nieuwe Tinbergengebouw belooft meer licht, meer doorkijkjes en vooral veel meer…