Op onze Instagram doen we dit al elke week. We hebben een onderwerp en vragen aan onze volgers: praat je mee? Op vrijdagen delen we vervolgens de resultaten. Dat breiden we nu uit, want we horen ook graag van jou!

Praat mee_verkeersdrukte traffic jam Kralingse zoom _square

Lees hier het resultaat van vorige week!

Verkeersdrukte rond de universiteit: om 6.15 uur van huis om de file te vermijden

EM legt elke week een onderwerp voor en vraagt: praat je mee? Vorige week vroeg EM naar…

Op hoeveel werkplekken door het hele land zie je briefjes met ‘vaat mag in de vaatwasser, dank van je collega’s’-achtige briefjes? Het is iets dat ons bezig blijft houden, maar hoe ga je ermee om? We horen graag wat een schone of juist niet zo propere studie-/werkomgeving met jou doet, en wat je eraan doet.

Praat mee!

Maximaal 200 woorden.

Lees één reactie