eric anny quinty night of the songs still charlotte

Zo zag the Night of the Song er vorig jaar uit

Eerstejaars op de Night of the Song: ‘Het is de beste week van mijn leven’

Tijdens het afsluitende programma van de Eurekaweek kijken eerstejaars terug op ‘de…

De haan kraait: It’s a beautiful day! The sun is shining, I feel good, and no one’s gonna stop me now! De laatste dag van de Eurekaweek is alweer aangebroken.

De donderdag begint weer met een brunch. Er zijn net als gister drie smaken. Waar je gaat brunchen hangt van je groepje af. Op de Recharge brunch kun je in een comfortabele stoel muziek luisteren en gamen, bij de Lakeside brunch ga je zonnen en zeilen bij de Kralingse Plas en bij de Riverside brunch leer je roeivereniging Skadi kennen.

Muziek en nog meer muziek!

Op het festival voor de Kuip op het Van Zandvlietplein kun je genieten van muziek, het eten op de Foodtruck Market en alle verenigingen waar je nog nieuwsgierig naar bent. Zij organiseren allerlei activiteiten. Voel je vrij om langer op dit terrein te blijven aangezien het diner en de Night of the Songs, het laatste Eurekaweekevenement, ook op dit terrein zijn. Het einde van de week is dan echt aangebroken. Samen hebben jullie het toch maar geflikt. Het is tijd voor afscheid. Geniet van de laatste momenten! Gelukkig kun je nog tot diep in de avond samen meezingen met livemuziek.

woningnood-special-september-2017-unit-201 kamernoodcropped

Lees meer

Heb jij al een kamer of zoek je er nog één? Vertel het EM

Verschillende universiteiten hebben gewaarschuwd voor een groot kamertekort. Ook in…