Biercantus 2021

De Cantus zag er vorig jaar zo uit

Cantus in Ahoy: feesten zolang je maar op je stoel blijft zitten

Ondanks lange rijen en een vertraging van twee uur werd het toch nog één groot feest…

Vanaf 11 uur maak je kennis met campus Woudestein. Hier kom je de komende jaren vaak! Je kunt in de Eurekaweek-app een route over het terrein vinden. Ook maak je vandaag kennis met je faculteit. Een must is de grote informatiemarkt, waar je kennis kan maken met de verschillende organisaties die een grote rol in je studentenleven gaan spelen. Denk hierbij aan sportclubs, studenten en studieverenigingen, woningbouwverenigingen en natuurlijk ook Erasmus Magazine (we zoeken nog freelance journalisten!).

Na het diner bij een vereniging of bij je gids thuis kun je kiezen tussen de Cantus en de Culture Night.

Cantus en beats

De Cantus is een legendarisch evenement. Waarom? Bekijk de gezellige foto’s van voorgaande edities maar. Nu gaat het echt beginnen! Zing samen met 4600 andere studenten en 600 gidsen je favoriete hits mee, van Toto’s Africa tot Sweet Caroline. Het dak gaat eraf!

Maar je kan ook leren dansen of beats maken tijdens een hiphopworkshop op de Culture Night in cultureel centrum SKVR. Ook leuk!

woningnood-special-september-2017-unit-201 kamernoodcropped

Lees meer

Heb jij al een kamer of zoek je er nog één? Vertel het EM

Verschillende universiteiten hebben gewaarschuwd voor een groot kamertekort. Ook in…