De plattegrond, in opdracht van EM getekend door het illustratorscollectief ikRotterdam, moest duidelijk en overzichtelijk worden, want het is al verwarrend genoeg dat het Hattagebouw niet het H-gebouw is en T niets met Tinbergen van doen heeft. Daarom heeft ikRotterdam onderscheid gemaakt tussen gebouwen die alleen een letter hebben (getekend in geel), en gebouwen die zowel een letter als een naam hebben (in roze). “We willen dat eerstejaars in een oogopslag de gebouwen kunnen vinden”, zegt Evalien Lang van ikRotterdam.

kaartje Campus Woudestein

Lees meer

Daarom hebben de campusgebouwen deze letters

Het Mandevillegebouw is niet het M-gebouw, maar T. Het Tinbergen en het Theilgebouw is…

Wat doen de studenten?

Op de kaart zijn ook studenten te vinden. “Niet te veel, want dan is het moeilijk om de nodige informatie te bieden”, vertelt Marc Kolle. Maar ze staan er niet voor niets op. “We hebben de mensen erbij gedaan om te illustreren wat je op die plek kan doen. Bij de tennisbaan zie je bijvoorbeeld mensen tennissen, bij het park picknicken”, voegt Lang eraan toe. Bij de Smitse staat iemand die iets te diep in het glaasje heeft gekeken.

EM_map_2022
De plattegrond van campus Woudestein Beeld door: ikRotterdam

Kom langs bij de kraam van Erasmus Magazine tijdens de informatiemarkt voor de plattegrond.