https://youtu.be/xa9JnzamXNQ

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

Verder in EM TV het wekelijkse nieuwsoverzicht en een reportage over studenten die genieten van het zonnige weer in hun voortuin, op bankjes en op zitzakken.

EM TV: de wekelijkse nieuwsupdate van EM, live vanuit de tv-studio in het Polakgebouw. Nieuws, achtergrondinformatie, human interest, we houden je op de hoogte van alles wat er speelt op de Erasmus Universiteit. Elke donderdagochtend om 9.00 uur live op Facebook, Youtube en deze website. Presentatoren zijn afwisselend Tessa Hofland en Feba Sukmana.

emtv adri

Bekijk hier de vorige uitzending

EM TV: RSM roept studenten op om terug te komen naar Rotterdam

'Kom volgend studiejaar terug naar Rotterdam.’ Zo luidt de oproep aan studenten van de…