https://www.youtube.com/watch?v=Kl-zm4fHvOE

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

vlcsnap-Robbert Jan Raad geneeskunde

Studenten op de IC #2: Robbert-Jan Raad

Studenten op de IC #2: ‘Normaal werken we niet met patiënten’

Nachtdiensten draaien, patiënten draaien en wassen en niet meer bij de OK maar op de…

Tijdens de coronacrisis volgt EM geneeskundestudenten die aan het werk zijn op de intensive care van het Erasmus MC, waar veel coronapatiënten worden behandeld. Elke maandag vertelt Merve Rousian hoe haar week was, op dinsdag is het de beurt aan Robbert-Jan Raad en op woensdag kun je kijken naar Britt Hoeven.