Samen Tinder verwijderen is de laatste stap geworden voor mensen ‘officieel samenzijn’. Het is na Facebook official zijn een van de nieuwste tradities in het aangaan van een relatie in de 21e eeuw. In deze vijfde en laatste aflevering gaat Elisabeth Timmermans in op relaties. Zijn Tinderrelaties sterker of juist zwakker?

 In vijf afleveringen zoeken we uit hoe jij je leven als zoekende vrijgezel zo goed mogelijk kunt invullen: van Tinder of Grindr installeren tot de ware vinden – en deze ook behouden. Stap per aflevering in bij de fase waarin jij mogelijk hulp, steun, of wat stof tot denken kan gebruiken – of luister natuurlijk lekker alles mee.  In deze vijfde en laatste aflevering gaan we Tinder verwijderen. Er is of een leuke relatie uitgekomen, of je bent die frustrerende app spuugzat.

Voeg Liefde in Tijden van Tinder, een EM-podcast in vijf delen over online dating, toe aan je favoriete podcast-app. De podcast is eenvoudig terug te vinden via de zoekmachine van iTunes, Spotify of andere podcast-apps, of gebruik de links bij de player hierboven.

 

Hieronder is de allereerste aflevering te luisteren.

podcast_illustratie_van_Esther_1

Lees meer

Podcast: Waar gebruiken mensen Tinder voor? Nee, niet per se voor seks (aflevering 1)

Verandert Tinder hoe wij over liefde denken? Voor we gaan swipen praten we in deze eerste…