Stage lopen, een visum regelen, de Nederlandse taal leren, extra-curriculaire activiteiten ontplooien: 80 procent van de buitenlandse studenten verwacht dat het lastig zal zijn om hier een baan te vinden, blijkt uit onderzoek van EM.

Wat doen internationale studenten om zich voor te bereiden op de Nederlandse arbeidsmarkt? Hebben ze al een waterdicht plan om hun droombaan te bereiken? Bekijk de video.

 

https://www.youtube.com/watch?v=N4DtCqekUDc&feature=youtu.be

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

RachelSender-illustratie-careerweek

Lees meer

‘Nederland is internationaal georiënteerd, maar je moet wel de taal spreken’

Internationale studenten aan de EUR merken dat het noodzakelijk is om Nederlands te…