Win twee kaarten voor het meest studentikoze festival van Nederland! Op donderdag 16 februari vindt de tiende editie van Stukafest Rotterdam plaats: singer-songwriters onder een hoogslaper en dansvoorstellingen tussen de bierkratten.

Tijdens Stukafest – kort voor studentenkamerfestival – bezoek je drie verschillende acts op drie verschillende studentenkamers. Dit jaar kun je kiezen uit zestien optredens, inclusief het eindfeest in WORM, met veel Rotterdamse invloeden. Denk bijvoorbeeld aan een salsaworkshop van Cretopia, muziek van Gery Mendes of spoken word van Y.M.P. of Derek Otte. En misschien wel het spannendste optreden van dit jaar: live tatoeëren en elektronica tegelijkertijd.

Kaartjes kopen kan nog tot op de dag zelf via stukafest.nl/tickets.  Meer over het programma vind je op de website van Stukafest of op het facebookevenement.

Wil je gratis naar Stukafest en het eindfeest in WORM? EM geeft kaarten weg. Stuur uiterlijk woensdag een mail naar [email protected] met als onderwerp ‘kaarten Stukafest’ en omschrijf de geur van de rondslingerende sokken in je kamer.