Stijl

“Mijn stijl is een mix van sportkleding en meer doordachte combinaties. Ik omschrijf mijn stijl graag als casual, maar toch met aandacht voor wat ik draag. Een beetje nonchalant, maar toch comfortabel. Eerlijk gezegd let ik niet zo op stijl. Ik volg geen trends, hoewel ik groot fan ben van de mode uit de late jaren 90-00. Toen ik jonger was, volgde ik de mode veel intensiever. Tussen mijn 14e en 16e ben ik model geweest. Ik ben zelfs een paar keer in New York geweest. Je zou kunnen zeggen dat mijn stijl in die tijd wat eleganter was, wat doordachter. Ik was te jong voor de modewereld. Ik had mezelf nog niet gevormd als persoon. Het is geen gezonde omgeving om in op te groeien, dus ben ik ermee gestopt. Ik houd ook niet zo van merken. In mijn kledingkast vind je vooral capuchontruien en jassen.

Vrije tijd

“Ik trek er graag op uit met mijn vrienden en houd ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. Ondanks het feit dat ik het erg druk heb met school en werk probeer ik hier tijd voor vrij te maken. Bovendien zijn clubs in Nederland vrij duur in vergelijking met Duitsland. Ze zijn veel te veel gericht op geld verdienen. Je moet voor alles betalen en als je eenmaal in de club bent, kan je niet meer naar buiten en weer terugkomen. Op dit moment ga ik graag naar BAR. De sfeer is er erg gemoedelijk. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, daar houd ik echt van. Ik luister naar techno, hip-hop en muziek uit de jaren 90. Reizen is ook een van mijn hobby’s. Ik vind het heel interessant om meer over andere culturen te weten te komen. Jammer genoeg heb ik nog niet zo heel veel gereisd, maar daar ga ik in de toekomst iets aan doen.”

India

“Ik ben wel een keer in India geweest. Ik ben daar vorig jaar geweest, voordat ik aan mijn studie begon, en heb drie maanden in het zuiden van het land doorgebracht. Ik heb alleen rondgereisd en dat was een fantastische ervaring. Ik leefde uit mijn rugzak en het interesseerde me niet hoe ik eruit zag. Ik heb mezelf nooit in de spiegel bekeken. Dat was best een bevrijdend gevoel. Het was één groot avontuur. Ik heb mezelf van een compleet andere kant leren kennen. Dat is wat alleen reizen met je doet. Het was fantastisch om mee te maken. In tegenstelling tot wat mensen dachten, was het er niet gevaarlijk. Ik ben tijdens mijn reis nergens problemen tegengekomen.”