De politie heeft een vijfde verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de verduistering aan de Erasmus Universiteit. Het gaat om een 34-jarige Rotterdammer. Dat meldt het Openbaar Ministerie. De verdachte zit thuis in afwachting van het proces.

Maandag werd administratief medewerker Dwight B. gearresteerd op de campus op door twee agenten in burger. Hij wordt verdacht van verduistering van 22.000 euro, zo meldden verschillende bronnen aan Erasmus Magazine.

Nog drie arrestaties

Dinsdag werd bekend dat er nog drie vrouwen zijn gearresteerd voor betrokkenheid bij de verduistering. De vrouwen van 22, 25 en 27 jaar uit Rotterdam en Vlaardingen zouden hebben geholpen bij het wegsluizen van het geld. Ook Dwight B. en de drie vrouwen zijn op vrije voeten gesteld in afwachting van het onderzoek. EvR