Studio Erasmus: Eerste hulp met een muisklik

Eerste hulp met een muisklik

Internist Stephanie Klein Nagelvoort-Schuit en onderwijskundige Mary Dankbaar spreken in de laatste Studio Erasmus over hun ABCDE-game: een serious game om de grondbeginselen van de eerste hulp te leren. Veder in deze aflevering: Linda Zuijderwijk over het Bospolderplein, criminoloog Thaddeus Muller spreekt over kindergeluk, en psycholoog en politieman Benjamin van Gelderen over emoties bij politiemensen. Wilma van der Scheer houdt een minicollege over ‘graaiende’ zorgbestuurders en The Brazilian Wax Effect maakt muziek.

Studio Erasmus is de maandelijkse talkshow over wetenschap en actualiteit van SG Erasmus.

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.