Grootste lipdub van Afrika

Grootste lipdub van Afrika

Maar liefst vijfhonderd Oegandese vrouwen laten in deze lipdub zien wat zij hebben gedaan met hun verkregen microkrediet. Het geld is afkomstig van SYPO Microbanker, een stichting waar EUR-alumna Emma Kandelaars mede-oprichter van is. De organisatie geeft leningen aan groepen van vijf vrouwen die een eigen bedrijf willen starten of uitbreiden in rurale gebieden die niet door traditionele financiële instellingen worden bediend.

Voor meer informatie: www.microbanker.com

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.