National Geographic start op woensdag 28 augustus een expositie op Rotterdam Centraal. In de stationshal zijn 36 foto’s uit de archieven van National Geographic te zien. Ook is er tijdelijk een Augmented Reality show te zien.

De National Geographic Society bestaat dit jaar 125 jaar. In samenwerking met de NS en ProRail wordt dat in Nederland gevierd met een expositie op zes stations. Rotterdam Centraal is morgen het eerste station waar de reizende fototentoonstelling neerstrijkt. Er zijn 36 foto’s uit het archief van National Geographic Magazine te zien en nog eens 100 foto’s kunnen worden bekeken op een interactieve zuil.

Augmented Reality

Ook is er tot en met maandag een Augmented Reality show te zien. Via een groot scherm kunnen bezoekers zich iedere dag tussen 15.00 uur en 19.00 uur tussen de wilde dieren en dinosaurussen wanen. Kijk hier voor een filmpje.

Opening

Morgen om 14.00 uur wordt de tentoonstelling geopend door cabaretier Dolf Jansen en duurzaam entrepreneur Maurits Groen. De foto-expositie is tot 26 september te bewonderen op Rotterdam Centraal. TF