Hed Kandi Live en Kensington zijn de publiekstrekkers van het HeartBeat Festival. Zojuist werd het programma van de opening van de vernieuwde campus bekend.

Na de zomer moet het nieuwe ‘hart’ van campus Woudestein klaar zijn. Om de opening en het honderdjarig bestaan van de EUR te vieren, vindt op 5 september het HeartBeat Festival op de campus plaats. Een festival speciaal voor studenten, medewerkers en alumni van de Erasmus Universiteit. Zojuist werd de line-up bekend.

Op het poppodium staat om 18.30 het uit Utrecht afkomstige Kensington. In april won de band drie 3FM Awards, voor beste live act, beste album en Serious Talent. Daarnaast mochten ze dit jaar op de Pinkpopzondag op de Mainstage spelen. Voorproefje hier.

De andere hoofdact is Hed Kandi Live, om 19.30 op het Poppodium. Oorspronkelijk begonnen als platenlabel, maar nu vooral bekend van de feesten die ze overal ter wereld geven. Laten we duimen dat het weer net zo goed is als op Ibiza.

Op het rockpodium staan studentenbands als Three/Third XL, Guus Bok & The Boogies, en Friends of the Family. De laatste band speelde begin juni ook al op het Smitse Fest.

Om 17.00 uur is er een groot spektakel in en rond de vijver en wordt het campushart officieel geopend. TF