Volgende week donderdag is het zover: StuKaFest 2013. Een avond vol kunst en cultuur in studentenkamers. Wil je gaan, maar geen idee waar naartoe?  EM tipt de volgende optredens tussen de stinksokken.

Verschillende studenten hebben hun kamer in het centrum beschikbaar gesteld voor drie rondes optredens. Op 7 februari kun je vanaf 20.30 uur drie verschillende acts bekijken, steeds in een andere studentenkamer. Een route uitstippelen is handig, aangezien je na iedere ronde slechts een kwartier hebt om te verkassen. Dit is de route van EM:

Bart Melief – cabaret

In oktober won Bart Melief het Leeuwarder Cabaret Festival. De huiscabaretier van de 53N8CLUB (van radio 538) werkt momenteel aan zijn eerste avondvullende programma Alles wat Melief is. Daarnaast is hij onderdeel van comedycollectief ‘De Hyena’s’.

W2 & Dancers en CIRCLE Rotterdam – dans

Het jonge W2 & Dancers is een eigentijds dansgezelschap ontstaan uit een gevoel dat dans ook voor het brede publiek toegankelijk moet zijn. De show tijdens StuKaFest is gebaseerd op vintage foto’s van studentenkamers. Hier een filmpje voor een eerste impressie.

Lowriders Collective – muziek

In een intieme Rave Room kun je dansen op de beats van Lowriders Collective. Ze denken niet in stijlen of hypes, alles draait om de bass. Housebroeken, glowsticks en opplaksnorren zijn een vereiste. Ideaal om vast in de stemming te komen voor het afsluitende StukaFeest in Dek22.

Wil je ook naar StuKaFest? Kaarten zijn online te koop, maar ook op 1 februari tussen 14.00 en 17.00 uur in café Stalles op de Nieuwe Binnenweg, of op 5 februari in het L-gebouw op de campus. Kijk hier voor het hele programma. TF