H.S.C. Mercurius is niet meer alleen de gezelligheidsvereniging uit de BNN-serie ‘Feuten’. Studenten kunnen nu ook online lid worden. 

Wie op Facebook fan wordt, krijgt meteen een donderpreek van senator Noordzij. Hij roept je op zo snel mogelijk lid te worden, want anders mis je borrels en mag je niet naar het ledenfeest op 7 april op het Westergasterrein in Amsterdam.

Ontgroening

Net als in de serie ontkomen nieuwe leden niet aan een ontgroening, weliswaar online. Tijdens deze ontgroening wordt leden gevraagd naar de mores van de vereniging en moeten de feuten het Io Vivat zingen onder leiding van senator Noordzij.

Preses Wagtmans

Preses Bram Wagtmans (Manuel Broekman) hield 17 februari een speech bij de eerste borrel van de nieuwe vereniging. Een klein groepje leden was daarbij aanwezig. LJ