Campusdichter Umeu Bartelds

Campusdichter Umeu Bartelds

27-01-2012

Umeu Bartelds (21) is vanaf 26 januari – Gedichtendag – de nieuwe campusdichter. Bartelds is behalve dichter ook derdejaars student filosofie en voorzitter van faculteitsvereniging ERA. De Rotterdammer is geboren in Guinee-Bissau (West-Afrika) en woont vanaf zijn eerste jaar in Nederland. Als campusdichter zal hij hier en daar activiteiten opluisteren, maar hij is vrij in hoe hij zijn rol invult. Hij schrijft beeldende gedichten, het liefst in het Nederlands. LJ

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.