De huisstijl van de Erasmus Universiteit Rotterdam is de afgelopen tijd behoorlijk veranderd en daar kan de collegekaart niet bij achterblijven. De nieuwe collegekaarten worden in gebruik genomen bij de studenten die zich als eerstejaars student inschrijven voor collegejaar 2009-2010.

In de stijl van de nieuwe collegekaarten komt er tegelijkertijd een nieuw ontwerp voor de bewijzen van inschrijving (BvI) die al onze studenten jaarlijks ontvangen. De nieuwe BvI’s worden in kleur uitgevoerd en zullen daardoor beter overkomen. Rob Menheere van Studentenadministratie verwacht daarom dat EUR-studenten de nieuwe uitvoering beter kunnen gebruiken als bewijs van de inschrijving bij externe organisaties die om zo’n bewijs vragen.

Bewijs van inschrijving

Het verzenden van de eerste collegekaarten naar studenten die hun inschrijving voor het komend collegejaar al volledig hebben afgerond start eind juni.