Ondernemen begint met borrelen

Samen met studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam organiseert Erasmus Business Network (EBN) 5 juni een borrel voor de student-ondernemers en ‘wanna-be’ ondernemers van het EBN en de Economische Faculteitsvereniging Rotterdam (EFR).

De nadruk zal liggen bij het opstarten van een eigen onderneming. Tijdens de borrel zal een Rabobankmedewerker daar meer over vertellen en ook zal een lid van EBN een presentatie geven over zijn onderneming. Uiteraard zullen hapjes, drankjes en muziek niet ontbreken.

Klankbord

EBN is een ondervereniging van de EFR en dat leidt tot meer samenwerking met bijvoorbeeld de universiteit. EBN bestaat ruim een jaar en biedt een klankbord voor jonge studentondernemers. De club telt momenteel zo’n zeventig leden.

Datum: 5 juni 2009

Tijd: Vanaf 16.00 uur

Locatie: Sociëteit S.S.R.-Rotterdam, Mauritsweg 29

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  • Hiermee kun je je aanmelden voor de EM nieuwsbrief. Je krijgt elke donderdag een mail met het belangrijkste nieuws van de week. Er is een Nederlandstalige en een Engelstalige editie.

    Vragen over de nieuwsbrief? Lees eerst onze veelgestelde vragen.