Jesse Jackson is op 27 maart te gast in de ‘NOVA College Tour’ in de Arminiuskerk in Rotterdam. Als student van de Erasmus Universiteit kun je deze man het hemd van het lijf vragen.

De ‘NOVA College Tour’ is een initiatief van actualiteitenprogramma NOVA. Onder leiding van Twan Huys krijgen studenten de kans om een noemenswaardige gast te interviewen. Deze keer Jesse Jackson, een man die zij aan zij heeft gestreden met Dr. Martin Luther King voor gelijke burgerrechten voor Afro-Amerikanen. Ook was hij de eerste zwarte presidentskandidaat van de Verenigde Staten.

Vraag wat je wilt

Ongeacht welke studie je volgt, kun je een vraag stellen aan Jackson. Prangende vragen over zijn leven of loopbaan, het maakt niet uit. Volgens Merel Borger, redactielid van NOVA College Tour, wordt er niet geselecteerd op de kwaliteit van de vraag. “Iedereen is vrij om te vragen wat hij wil”, vindt ze. “Je mag ook meerdere vragen stellen, want doorvragen stimuleren wij.” Toegang tot de kerk krijg je alleen als je een vraag instuurt. Er zijn 200 plaatsen beschikbaar.

Je kunt je vraag insturen via [email protected]. Vul daarbij de volgende gegevens in: naam, leeftijd, studierichting, telefoonnummer, e-mailadres en je vraag aan Jesse Jackson.

Verstuur je e-mail met als onderwerp: Jesse Jackson.

NOVA College Tour, opname interview Jesse Jackson

Datum: vrijdag 27 maart 2009

Aanvang: 13:30 uur

Locatie: Arminius, kerkzaal, Museumpark 3, 3015 CB Rotterdam