Bron: www.youtube.com

Wand Play, Egg Play, Ring Play – het zijn de nieuwste toevoegingen aan het assortiment van de supermarkt op Campus Woudestein. Sommige studentenwaren nogal verbaasd toen ze de seksspeeltjes voor het eerst zagen. “Ik schrok toen ik ze zag”, zegt Natalia Becerra. Anderenhebben commentaar op de prijzen “We keken naar de prijzen en vroegen ons af wie deze zou kunnen kopen,” zegt Victor.

De vraag wie dan die seksspeeltjes koopt overheerst bij de studenten. Niet iedereen zou ze op de campussupermarkt kopen: “Ik zou het hier zeker niet doen, het is een beetje hetzelfde als condooms kopen”, zegt Saveliy Karakashev.

Heysham Mansi van de Spar bekent dat de speeltjes nog niet zo goed verkopeen als hij verwachtte, maar genoeg om ze in het assortiment te houden en te blijven verkopen.

Studenten fantaseren er ondertussen op los waar de seksspeeltjes gebruikt kunnen worden. Natalia herinnert zich een geschikte plek in de Universiteitsbibliotheek. “Iedereen gaat er rechtstreeks mee naar het Mindfulnest.”

 

rsz_20211110lunchlezinghetseksuelebrein1 klein

Lees meer

Seks is als een broodje kaas, soms heb je er zin in, soms niet

Het is onverstandig om naar seks te kijken vanuit een perspectief van voortplanting. Het…