Op onze Instagram doen we dit al elke week. We hebben een onderwerp en vragen aan onze volgers: praat je mee? Op vrijdagen delen we vervolgens de resultaten. Dat breiden we nu uit, want we horen ook graag van jou!

Of je nou met de fiets, tram, bus, metro of auto richting de universiteit gaat, je merkt dat het verkeer steeds vaker vast staat. De opgang naar de A16, of de Westzeedijk naast het Erasmus MC, het zijn al jaren befaamde fileplekken. Als je er langsfietst, zie je lange rijen auto’s. Sinds de afsluiting van de oprit Prins Alexander op de A16 staat het verkeer vaak al tot diep in Kralingen vast. Of je nou moet oversteken tussen de auto’s, vastzit in een tram die geen kant op kant, we horen graag jouw ideeën, opmerkingen, gedachtes over het thema van deze week.

Dit onderwerp is inmiddels gesloten. Missen we hier toch nog een thema? Verhaalideeën kunnen altijd nog gedeeld worden. Mail ons op: [email protected]