De plattegrond is getekend door het illustratorscollectief IkRotterdam is zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk, want het is al verwarrend genoeg dat het H-gebouw niet het Hatta-gebouw is maar het Tinbergengebouw, en het T-gebouw juist Mandeville heet. Daarom zijn de gebouwen op de kaart met alleen een letter (roze) duidelijk te onderscheiden van de gebouwen met een naam en een (niet-corresponderende) letter (geel).

Tinbergen, Bayle, Sanders, Mandeville__IkRotterdam

Lees meer

Gebouwengids om niet meer te verdwalen op de campus

Sta je in het Mandevillegebouw terwijl je eigenlijk bij een college in het M-gebouw moet…

Op de kaart zijn ook studenten te vinden. “Niet te veel, want dan is het moeilijk om de nodige informatie te bieden”, vertelt Marc Kolle van IkRotterdam. Maar ze staan er niet voor niets op. “We hebben de mensen erbij getekend om te laten zien wat je op die plek kan doen. Bij de tennisbaan zie je bijvoorbeeld mensen tennissen, in het park picknicken”, voegt collega Evalien Lang eraan toe. Bij campuscafé In de Smitse staat iemand die iets te diep in het glaasje heeft gekeken.

Kom tijdens de informatiemarkt  op de campusdag langs bij de kraam van Erasmus Magazine om je plattegrond te scoren (of print hem zelf).