Bron: youtu.be

Zodra je dit studentenhuis in Kralingen binnenstapt voel je je duizelig: ‘bijna alsof je op een boot zit tijdens een storm’ omschrijven de bewoners het. Dat komt doordat het huis scheef staat. Ines, Urmi en Estelle kwamen erachter toen ze merkten het extra moeite kostte om van de ene kant van de kamer naar de andere te lopen. Verslaggever Agnieszka testte de hoek van de vloer door een bal op de vloer te leggen – en die begon vanzelf te rollen! Maar het zijn niet alleen de vloeren. Ramen sluiten niet goed, kastdeuren blijven niet open, en er verschenen scheuren in het plafond.

Bewoners: Urmi, Ines, Estelle

Waar: Kralingen

Huur: 2200 euro inclusief

Kenmerk: Kleine keuken waar samen koken bijna onmogelijk is

Hoewel de huisgenoten bang zijn dat het huis nog schever wordt, vinden ze toch manieren om het leven in het appartement leuk en gezellig te maken, bijvoorbeeld met gezamenlijke studiesessies en etentjes. Ines, Urmi en Estelle waren niet van plan om samen te gaan wonen, maar omdat ze allemaal iets nieuws nodig hadden, besloten ze om toch huisgenoten te worden. En tot nu toe is de scheve vloer het enige waar ze over kunnen klagen!

Hun claim: meest scheve woning van Rotterdam

Waarom: zeer ongelijke vloeren

Beste decoratie: Galerij met uitsluitend foto’s van huisgenoten

Meest authentieke aspect: Door de kamer lopen voelt als het beklimmen van een heuvel

Eindoordeel: Zonder aarzeling kent EM de titel van het meest scheve huis toe! Iedereen die van plan is te gaan kijken is gewaarschuwd: je voelt je echt duizelig, vooral in de woonkamer.

Kijk de vorige aflevering

Het gezelligste studentenhuis van Rotterdam: ‘We hebben een hoop banken, onze schattige visjes, een kunstzinnige hoek en een boekenverzameling’

Ditmaal trekt verslaggever Agnieszka Mańke erop uit om te kijken of het huis dat zich…