De woensdag begint om 11 uur met een brunch. Er zijn drie soorten brunches. Waar je gaat brunchen bepaalt de organisatie per groepje. Op de Recharge brunch kun je in een comfortabele stoel muziek luisteren en gamen, bij de Lakeside brunch ga je zonnen en zeilen bij de Kralingse Plas en bij de Riverside brunch leer je roeivereniging Skadi kennen.

Ben je een (pre-)masterstudent? Dan breekt woensdag de meest serieuze dag van de week aan. Exclusief voor jou staat deze dag in het teken van het ontmoeten van mede-masterstudenten, informatie over je studie en je carrière. Er zijn workshops, sprekers en de dag eindigt met een drankje in campuscafé In de Smitse. Netwerken is toegestaan. Kies vooral van tevoren je workshop.

Sporten en roulette

Ben je eerstejaars? Dan ga je naar voetbalvereniging Antibarbari. Hier kun je je uitleven op het gebied van sport. Er zijn 26 (!) sporten waar je uit kan kiezen. Houd er rekening mee dat je sporten tegenkomt waar je nog nooit van gehoord hebt, dus wie weet ontdek je wel verborgen talenten bij jezelf. Heb je echt geen enkel sportgen in je lichaam? Dan kan je ook hangen op het terras.

Na het diner bij Erasmus Sport is het tijd voor Rotterdam Roulette. Rotterdam is een zeer diverse stad waar veel verschillende dingen te doen zijn. Vanavond kun je van de leukste plekken en activiteiten proeven. Zo kun je lasergamen bij Perron, meedoen aan een pubquiz bij Cafe ’t Fust, culturele workshops volgen bij SKVR, en nog veel meer.

Terras bij RSC/RVSV tijdens Eurekaweek 2021

Lees meer

Zo ziet de Eurekaweek eruit bij de studentenverenigingen

Bij SSR is een vrouwenstop. Bij RSC/RVSV is het terras alleen voor leden. Laurentius…