Wat zijn de criteria voor de nominatie? We zoeken iemand (of een groepje van maximaal vijf studenten) die iets buitengewoons heeft gepresteerd. Dit kan binnen de studie, buiten de studie in het verenigingsleven of op persoonlijke titel zijn. De inzet was onbaatzuchtig en maatschappelijk.

Ken jij of ben jij iemand die zich heeft ingezet voor de bescherming van het klimaat, in of buiten de collegezaal? Of weet jij iemand die er juist altijd was voor jou en je huisgenoten in de eenzaamheid van de coronapandemie? Ook dat is onbaatzuchtig en maatschappelijk. De Student van het Jaar heeft niet alleen aandacht voor mondiale problemen, maar misschien juist ook voor wat er speelt op een kleine schaal.

Nomineren

Hoe kun je iemand nomineren? Vul dit formulier in. Zo simpel is het.

Deadline

Tot en met zondag 1 mei kunnen de nominaties ingestuurd worden. Onze jury (bestaande uit docenten en ondersteunend personeel van de Erasmus Universiteit) selecteert uit de inzendingen vijf studenten. Zij gaan door naar de publieksronde. De student met de meeste stemmen wint.

14 juni, bij de afsluiting van het academisch jaar in het Erasmus Paviljoen maken we de winnaar bekend.

De prijs

O – en wat is de prijs voor de Student van het Jaar? Die maken we binnenkort bekend. Deze prijs zal in ieder geval bijdragen aan de (persoonlijke) ontwikkeling van de winnaar.