Sierk Bosma

Sierk Bosma (22) begon in 2018 aan de opleiding Economie en Bedrijfseconomie. Hij had zijn BA1 en BA2 bijna afgerond en nam deel aan de minor Port Management & Maritime Logistics. Daarnaast studeerde Sierk Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden.

“De docenten van de minor Port Management & Maritime Logistics zijn diep geraakt door het verdrietige nieuws”, zegt Maurice Jansen, coördinator van de minor. “Sierk was een toegewijde student die actief deelnam aan de minor. Zijn medestudenten vonden het prettig om met hem samen te werken aan de integratie opdracht.”

Een medestudent omschrijft Sierk als een enthousiaste, grappige en slimme jongen. “Iemand die een mooie toekomst voor zich zou moeten hebben, het was leuk om met hem samen te werken in onze groep. We zullen goede herinneringen aan hem bewaren, op dit moment zijn mijn gedachten bij zijn familie.”

Ons medeleven gaat uit naar de ouders van Sierk, zijn broers en zus, familie en vrienden. Wij wensen hen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Patrick Groenen, Decaan Erasmus School of Economics

Brigitte Hoogendoorn, Programme Director Erasmus School of Economics