https://www.youtube.com/watch?v=GFNyk_7JRUQ

Je bent niet expliciet akkoord gegaan met het plaatsen van cookies. Daarom kun je de ingesloten media, zoals Youtube-video’s en tweets, hier niet zien. Ga alsnog akkoord als je ze toch wilt zien. Lees meer op onze privacypagina.

Verder in EM TV het wekelijkse nieuwsoverzicht. Ook vroeg verslaggever Michelle Frijters in een reportage studenten naar hun eigen mentale gezondheid tijdens de lockdown.

EM TV: de wekelijkse nieuwsupdate van EM, live vanuit de tv-studio in het Polakgebouw. Nieuws, achtergrondinformatie, human interest, we houden je op de hoogte van alles wat er speelt op de Erasmus Universiteit. Elke donderdagochtend om 9.00 uur live op Facebook, YouTube en deze website. Presentatoren zijn afwisselend Tessa Hofland en Feba Sukmana.

emtv filters2

De vorige uitzending

EM TV: Waarom cosmetische ingrepen populairder worden onder jongeren

Deze aflevering van EM TV gaat over de industrie rondom cosmetische ingrepen en de…